Reacties
layout layout
  Home
  Gratis website
  Sitedesigns
  Bruidsparen
  Bedrijvengids
  Trouwspel
  Filmpjes
  Fotomozaiek
  Contact
   
 
 

Reacties van bruidsparen

"Er is geen leuker idee dan de bruiloftsite om naar je trouwdag toe te leven! Wij zijn onzettend blij met onze site. We krijgen veel leuke reacties van vrienden, familie en andere bruidsparen. Wat ook erg fijn is, is dat onze familie en vrienden in het buitenland op deze wijze onze voorbereidingen kunnen volgen naar de grote dag toe! Je kunt alles zelf bepalen hoe je site eruit ziet; kleuren, teksten, lettertypes, foto's, muziekjes enz enz. Alle mogelijkheden zijn niet eens op te noemen. Bovendien kan iedereen een eigen site maken omdat het helemaal niet ingewikkeld is om een eigen site te maken. Wat wij ook geweldig vinden is het besloten forum! Dit is zo iets verslavend, er gaat geen dag voorbij of er wordt niet even op het forum gekeken of er nog nieuwe ideeen en tips te vinden zijn! Maar ook lief en leed wordt hier gedeeld en er is altijd wel een reacties van een ander! Wij zijn nog volop bezig met onze voorbereidingen. De mogelijkheid om je bruiloftsite op een cd-rom te bestellen is een mooie herinnering om nog eens terug te kijken wat we allemaal hebben "uitgespookt"."
Wendy en Bram
www.bramwendy.bruiloftsite.nl

"Tot onze verbazing lazen wij dat je je eigen complete, persoonlijke bruiloftsite kon maken en dit helemaal gratis. Dat is niet mis integenstelling tot andere aanbieders waar je wel degelijk moet betalen voor je eigen site. Wij hebben dan ook meteen de rest van de informatie die te lezen is op de bruiloftsite doorgenomen. Wij waren er meteen van overtuigd en wilden ook wel zo'n mooie persoonlijke website voor onszelf. We zijn dan ook meteen aan de slag gegaan, eerst de gemakkelijke stappen -die je krijgt- doorgenomen en binnen 5 minuten hadden wij inderdaad een eigen website. Wij zijn deze site helemaal gaan bewerken met onze eigen iedeeën en informatie voor onzelf maar natuurlijk ook voor onze famillie, vrienden en bekenden. Je kunt ook 24 uur per dag inloggen op je site om zo weer veranderingen en nieuwe infomatie te plaatsen. Zo blijf je op een leuke manier bezig met je bruiloft en voor andere geintereseerden. Nieuwsgierig geworden? Kom ook eens kijken op onze website."
Daniel en Jessica en jamilla

"Ik en computers dat zijn nou niet elkaars beste vrienden dus toen ik iedereen heel enthousiast vertelde dat ik mijn eigen bruiloftsite had ontworpen op interet, keken ze mij toch heel raar aan. Nadat ze de site bekeken hadden, waren ze zeker verbaast. Maar zo makkelijk is het dus zelf de grooste digibeet kan een ontzettend leuke site maken. De reden waarom ik de site ooit ben begonne, is omdat ik in Rotterdam woon maar heel veel belangrijke mensen, die ik graag wilde laten weten wat we allemaal geregeld hadden, in Arnhem en Friesland wonen. Via de site kan iedereen met ons meeleven naar de voor ons zo belangrijke dag. Regelmatig krijg ik ook mailtjes met wat is het stil op de site hoe gaat het met jullie danslessen? Twee jaar lang een gratis site die je ook nog eens op cdrom kan bestellen om laten aan bv je kinderen te laten zien, of zelf nog eens weg te dromen.. en ja het forum das gewoon een verslaving (afkikken word vast moeilijk). Bbehalve een te gekke site, een cdrom en een verslaving hou ik ook nog vrienden over aan het forum..
een aanrader dus.. enne ben je al een beetje benieuwd hoe je met weinig verstand van internet een leuke site kunt krijgen... kijk dan maar eens op onze site."
Jerry en wendy
www.jerry-wendy.bruiloftsite.nl "

"In het begin lijkt het moeilijk om de pagina’s vol te krijgen, maar voor je het weet heb je net als wij 17 verschillende pagina’s vol, gevuld met eigen tekst, plaatjes en foto’s rond om je eigen bruiloft in eigen smaak en kleur in te vullen De bruiloftsite is dan ook heel gebruiksvriendelijk en heel gemakkelijk hanteerbaar ook voor mensen met bijna geen computer ervaring. Mocht je toch niet uit komen ga dan naar het gesloten forum en de zelfde dag heb je de antwoorden die je zoekt om verder te kunnen met je eigen persoonlijke trouwsite. Verder is het gesloten forum ook hartstikke leuk en gezellig en mocht je nog op zoek zijn voor tips voor je bruiloft dan kan je er zeker slagen. Kortom daarom is voor ons deze site echt een stukje meer waarde van onze bruiloft" veel liefs, claudia en peter
www.peter-claudia.bruiloftsite.nl

"Wij zijn erg blij met onze bruiloftsite! Het is fijn dat je zelf de kleuren, teksten en dergelijke kan bepalen! Het maakt onze voorbereidingen nog leuker! Ook voor de familie en vrienden worden onze plannen zo duidelijker. Bedankt bruiloftsite.nl!" Karen & Rob
www.robenkaren.bruiloftsite.nl

"Bruiloftsite is super! Eindelijk is er een eigen site waarop we onze foto's kunnen plaatsen. We hebben al verschillende dingen uitgeprobeerd, zoals bruidsdag.nl of een groep bij msn starten, of mijnalbum.nl, maar niets is zo leuk als een eigen adres te hebben met daarin bruiloftsite. Het is bovendien erg gemakkelijk je site leuk aan te kleden en in te vullen. iedereen kan het! en het is een leuk cadeautje voor de gasten, zij kunnen al heel snel de foto's van de bruiloft bekijken! Groetjes van Marcel en Iris"
www.23september2005.bruiloftsite.nl

"Jullie site is top. Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk is om een eigen bruiloftsite te maken. Ik vind het erg leuk je bent lekker met de bruiloft bezig ben op zijn minst wel 1x per dag op de site bezig om het dagboek bij te houden en hier en daar nog wat te veranderen, en natuurlijk het gastenboek lezen. Het is een erg gezellige voorbereiding ook voor de famillie leden en vrienden. Krijg veel reacties ook van mensen van bruiloftsite.nl dat is erg leuk. Kom gerust ook een keer kijken. Groetjes Rachel en Dirk
www.02062006.bruiloftsite.nl

"Wij zijn nu 1 week on-line en het is harstikker gaaf. We hebben veel leuke reakties gehad (zie gastenboek) op onze site. Super!" Dennis & Anita
www.dennisenanita.bruiloftsite.nl

"Een erg gebruiksvriendelijke site, zelfs ik kan het! Een leuk idee hoor de bruiloftsite." Femke & Jasper
www.femkejasper.bruiloftsite.nl

"ik vond het heel erg leuk om via bruiloftsite.nl onze bruiloftsite te kunnen maken. Je hebt veel mogelijkheden met kleur, lettertype enz. Ook de mogelijkheid om veel foto`s te plaatsen vind ik super. Ik heb er veel plezier aan gehad om onze site te maken en blijf ook steeds bezig om hem op en top te maken en doordat het heel gemakkelijk is heb ik er erg veel plezier in." Jessica & Ruud
www.ruudenjessie.bruiloftsite.nl

"We hebben nu een week onze site op bruiloftsite.nl. We vinden het helemaal geweldig! Dacht eerst dat is niks voor ons veels te moeilijk z'on site maken, maar dat valt reuze mee. Het leukste is ook nog eens dat die helemaal gratis is. Dus allemaal gewoon een site maken is hartstikke leuk. Groetjes Mark en Petra"
www.17juni.bruiloftsite.nl

"Wat een geweldig leuk idee om zo'n site te maken zeg! We kwamen op jullie site terecht en zijn er gelijk aan begonnen, geweldig en lekker makkelijk (gewoon knippen en plakken). Zoals jullie zien laten familie en vrienden het achterwege om in ons gastenboek te schrijven. We vermaken ons prima met deze site net als onze familie en vrienden alleen vragen sommige mensen wel eens om een andere foto maar het moet ook wel leuk blijven hahahahahaha. We proberen iedere dag wel wat te vernieuwen of te plaatsen om iedereen op de hoogte te houden. Wij hebben in ieder geval veel plezier mee met de site. We houden jullie op de hoogte want de dag is al snel groetjes Tom en Sandra"
www.25mei2005.bruiloftsite.nl

"Wij vinden het keileuk om onze eigen bruiloftsite te hebben! En het is super makkelijk om deze te maken en bij te houden. De reacties in ons gastenboek zijn ook erg leuk. Groetjes, Marco & Sandra"
www.marcosandra.bruiloftsite.nl

"Wij vinden de gebruiksvriendelijkheid van de site heel goed. Het is echt heel makkelijk om een eigen site te maken door de goede stap voor stap begeleiding. Zelfs voor een leek op dit gebied. zo als ik (de bruid) We hebben al leuke reactie's gehad en zo kan iedereen met ons meeleven tot de grote dag. Groetjes Johan en Tamara"
www.johanentamara.bruiloftsite.nl

"Wat een leuk idee is dit zeg, wij vinden het helemaal geweldig. Iedereen is laaiend enthousiast over hoe het eruit ziet. Wij zelf vinden het ook hartsikke leuk om op deze manier leuke dingen bij elkaar te verzamelen naast alle stress die je toch al hebt van je bruiloft. Dit zijn weer andere dingen. Zelfs de vader van de bruid zit vanaf zijn computer gegevens toe te voegen zoals foto's en een geboortekaartje. Echt heel erg leuk. Jim en Mariska"
www.jimenmariskagaantrouwen.bruiloftsite.nl

"Wij vonden het echt heel leuk toen wij op deze site terechtkwamen en zijn ook meteen aan de slag gegaan! Nooit gedacht dat ik(met een beetje hulp van "echte"computerexperts i.v.m. de plaatjes) zoiets leuks kon maken!!!Ook de aanwijzingen van de site zelf zijn erg duidelijk. Wij kunnen nu op een leuke en creatieve manier iedereen laten zien hoe wij bezig zijn met de voorbereidingen,echt heel leuk!!!!!!!"
www.hetiszover.bruiloftsite.nl

"We liepen al een tijdje met het idee om een website te maken voor onze bruiloft. Maar toen we bij Bruiloftsite.nl kwamen, bleek het ons wel èrg makkelijk te zijn gemaakt. Elke leek kan op deze manier een site maken, en het is hartstikke leuk om te doen. Prima site met leuke mogelijkheden! Niek & Nathalie"
www.2september.bruiloftsite.nl

"Met puur toeval ben ik achter de mogelijkheid gekomen om een bruiloftsite via jullie te maken. Al tijden wilden we een homepage maken en nu is dat via jullie mogelijk en dan wel over onze komende trouwdag. Echt geweldig... onze omgeving is echt razend enthousiast en we horen heel veel... "was ik maar, had ik maar" zoiets gehad toen ik/wij ging trouwen. Ons gastenboek word ook al druk bezocht en ik zorg elke week voor een wekelijkse update. Echt een top initiatief van jullie en ik/wij weten zeker dat we nog veel reacties krijgen en plezier aan onze site zullen beleven, ook al is hij nog maar een weekje oud. Dank je voor de mogelijkheid tot het maken van zoiets moois en zo gemakkelijk... groetjes Fred en Cindy."
www.585.bruiloftsite.nl

"Ik wil bij deze zeggen dat ik het echt een hele gave site vind geworden, en dat het dankzij jullie tot stand is gekomen. Daarvoor vriendelijk bedankt. Maar het is ook leuk om de andere site's te lezen , zo doe je zelf nog wat tips van op. Ik zelf vond het een leuk idee om de site aan te maken ...nou dat is dan goed gelukt. Vriendelijk bedankt groetjes Ramona en Joris".
www.jorisenramona.bruiloftsite.nl

"Nou wij krijgen alleen maar hele leuke reacties over onze site!! Iedereen vindt het origineel, handig en vooral leuk! Ook leuk dat het nu steeds uitgebreider wordt!!!
Wij zijn heel erg tevreden hoor!!!"
www.peterenramona.bruiloftsite.nl

"Voor ons is Bruiloftsite.nl een heerlijke aanvulling en voorbereiding op ons aanstaande huwelijk. Je kunt je fantasie er helemaal in kwijt en het lijkt soms wel verslavend te werken, net als het huwelijk zelf is bruiloftsite.nl ook iets van jezelf de verhalen, de foto's, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het hier kwijt op de meest simpele manier die er bestaat. Je bereikt ongemerkt zoveel mensen, zelfs mensen waar we het bestaan niet meer van wisten staan opeens in ons gastenboek. En als je er onverhoopt toch niet meer uitkomt of iets niet begrijpt dan is de helpdesk altijd de reddende engel via e-mail. Echt een aanrader!! We zullen na ons huwelijk hier nog lang rondneuzen. Wij wensen iedereen de dag zoals zij hun dag wensen, En wij bedanken Bruiloftsite.nl voor alle steun en support. Groetjes Dirk & Chyrell"
www.13oktober.bruiloftsite.nl

 

 
EasyMoza Fotomozaiek online maken
Uw bedrijf hier?

 

adverteren | inloggen bedrijven | disclaimer | privacy | huisregels | voorwaarden | © 2004 - 2024 Bruiloftsite.nl